Συνολικές προβολές σελίδας

δωρεές του Συλλόγου ¨Η ΜΕΛΙΝΤΑ"

Ο Σύλλογός μας εκδηλώνοντας εμπράκτως την απέραντη αγάπη του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για το χωριό μας, το Παλαιοχώρι, διέθεσε από τους ελάχιστους πόρους που διαθέτει, ποσό 1.130,00 ευρώ και αγόρασε είδη υγιεινής αξίας 530,00 ευρώ, τα οποία δώρισε στο Κοινοτικό Διαμέρισμα, προκειμένου να ανακατασκευαστούν οι δημόσιες τουαλέτες του χωριού. Με γνώμονα πάντα την προβολή του χωριού μας και την αναβάθμισή του, οι οποίες ξεκινούν από την καθαρή και ευπρεπή εμφάνισή του, ο Σύλλογός μας έχει προβεί στην παραγγελία και κατασκευή δέκα μεγάλων κάδων απορριμάτων των 360 λίτρων ο καθένας,αξίας 600,00 ευρώ, τους οποίους θα αποστείλει μέσα στις επόμενες μέρες στο χωριό.

Ελπίζουμε ότι τόσο οι τοπικοί παράγοντες, όσο και οι κάτοικοι του χωριού θα μεριμνούν συνεχώς και αμέσως για τη σωστή και επιμελημένη χρήση των παραπάνω ειδών, προς όφελος των ίδιων και του χωριού μας γενικότερα.

Όπως γράψαμε και άλλοτε τα ελάχιστα χρήματα του Συλλόγου μας προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε θερμά και πάλι τα μέλη εντός και εκτός Ελλάδας και κυρίως τα μέλη της ομογένειας της Αυστραλίας, να συνδράμουν και να ενισχύσουν τα οικονομικά του Συλλόγου αποστέλλοντας εγκαίρως τις συνδρομές τους, ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες διακονίας του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου