Συνολικές προβολές σελίδας

εκδρομή νεολαίας

Στα πλαίσια της γνωριμίας και σύσφιγξης των σχέσεων της νεολαίας του χωριού μας, ο Σύλλογος αποφάσισε να διοργανώσει μέσα στον Ιανουάριο, μονοήμερη εκδρομή στους Δελφούς και την Αράχωβα!

Τα έξοδα μεταφοράς θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος!

Για την πραγματοποίηση της εκδρομής θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός τουλάχιστον σαράντα (40) ατόμων. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο νέες και νέοι τέκνα μελών του Συλλόγου κατά προτεραιότητα ή τέκνα που ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς τους κατάγεται από το χωριό μας.Όσες και όσοι επιθυμούν να μας ακολουθήσουν στην εκδρομή αυτή θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 35ο έτος. Μπορούν να συμμετάσχουν νέες και νέοι με συμπληρωμένα το 16ο και 17ο έτος της ηλικίας τους ύστερα από έγγραφη συναίνεση των γονέων τους.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να το δηλώσουν είτε στο e-mail του Συλλόγου melinta-lesvos@hotmail.com, είτε στον αναπληρωτή γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Χρυσάφη στα τηλέφωνα 6978772929, 2106139338 και 2106131356.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου