Συνολικές προβολές σελίδας

Μελίντα - Ενας βράχος ριγμένος στην θάλασσα

Το χαρακτηριστικό αυτής της παραλίας είναι βεβαίως ο τεράστιος βράχος ακριβώς στο κέντρο της παραλίας. Δεν μπορείς να μην κολυμπήσεις κοντά του να μην ανέβεις πάνω του και να μην πιείς καφέ απολαμβάνοντας την διακοσμητική του θέση όλες τις ώρες της ημέρας.




Μόλις 6 χλμ. απ το χωριό του Πλωμαρίου , αξίζει και πρέπει να πάς!.Η παραλία με τον τεράστιο βράχο να ξεφυτρώνει απ το νερό που γίνεται ένα με την ακτή και τα 2-3 υπέροχα ταβερνάκια που προσφέρουν απίστευτους μεζέδες που σ αναγκάζουν έστω και για μια στιγμή να κλείσεις τα μάτια σου απ την απόλαυση την κάνουν ερωτεύσιμη. Ενα μικρό θέρετρο που σίγουρα θα ξαναπάς..


Στην Μελίντα ηρεμείς , γαληνεύεις και ξεκουράζεσαι.Πίσω απ το χωριουδάκι υπάρχουν όμορφα μονοπάτια για περίπατο και εξερεύνηση.Αν σας αρέσουν οι καταδύσεις ο βυθός της Μελίντα θα σας αποζημιώσει , πάρτε μια μάσκα ή ένα ζευγάρι γυαλάκια κολυμβητικά και θα σας αποκαλυφθεί ένας υπέροχος βυθός.Με μια εξωλέμβιο βάρκα μπορείτε να επισκεφθείτε την Παναγιά την Κρυφτή ή να πάρετε τον χωματόδρομο που οδηγεί εκεί

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ:Οι τρόποι πρόσβασης είναι δύο.Από το Πλωμάρι ή από τα βόρεια μέσα από μια όμορφη διαδρομή που περνάει απ το χωριό Παλαιοχώρι.

ΤΙ ΝΑ ΦΑΤΕ:ψάρια και θαλασσινά που υπάρχουν άφθονα σαλάτες όσπρια και εκλεκτό ούζο βεβαίως!


http://www.lesvoskitchen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου