Συνολικές προβολές σελίδας

BACK IN ROOTS!!

     ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΑΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΠΛΑ.ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Κ' ΙΔΙΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
     ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ' Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ,Η ΦΥΣΗ,Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΩΗ Κ' ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΟΥΤΟΠΙΚΑ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
     ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.
     ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
     Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΣΟ Κ' ΕΥΚΟΛΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

2 σχόλια:

  1. Στις μέρες που ήρθαν και σε αυτές που θα ακολουθήσουν λόγω της οικονομοκής κρίσης, η γεωργία , η κτηνοτροφία, αλλά και οι εναλλακτικές καλλιέργειες ίσως άποτελούν μονόδρομο για την επιβίωση στην αρχή, αλλά και μοχλός ανάπτυξης για το μέλλον. Το θέμα είναι άν υπάρχουν υποδομές, προγράμματα και το know how.Όλοι το θέλουμε αλλά πόσοι στο τέλος θα το τολμήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα έρθετε εσείς από την πόλη και θα μαζεύετε ελιές? Πριν το κάνετε σας λέω ότι τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν κι επιδέξιους κώλους.

      Διαγραφή